Beardedky

a jedna tibeťanda…

Koupání v okolí Brna III.

| 0 comments

Celková mapa ZDE.

8. Příbramský rybník

Dojezd od Brna je asi 25 minut, rybník je poměrně čistý, rostou na něm lekníny 🙂 Nikdy jsem u něj nikoho nepotkala. Cesta je lesem a pak po louce, což je pro osušení a čistotu chlupíků ideální.

9. Řeka na Pisárkách

Přístupů je tady více, některé na plavání a některé jen na cachtání. Když půjdete procházkou po cyklostezce podél řeky, narazíte snadno na oba 🙂 Nevýhoda je právě cyklostezka, ale dá se pak jít hezkou vycházku mimo cyklostezku lesem.

10. Malhostovické rybníky

Tady jsem byla jen jednou při cestě na cvičák do Čebína, ale rybníky se mi líbí. Je jich tu hned několik, všechny takové menší, ale na plavání to v pohodě jde 🙂 Parkuje se u hřbitova, dál je zákaz vjezdu.

11. Nový rybník u Ořešína

Tenhle rybník se objevil až teď na konci léta – je to nově udělaný rybník v povodí potůčky Rakovce. A je božííí! Ideálně velký na plavčo, krásně čistý. Holky a i já ho milujeme 🙂 Když se jde od rybníčku dál směr Ořešín, je tam ještě víc menších jezírek, které byly napuštěné už celé léto a jsou tudíž trochu špinavější (ale i pro to, jak jsou malinké), ale holky je vyzkoušely všechny 😀

 

Napsat komentář

Required fields are marked *.