Beardedky

a jedna tibeťanda…

Ciri a Ida získaly titul MoD1!!!

| 0 comments

29. května nás s holčičkama čekala poslední zkouška z dogdancingu – Cirinku F1 (freestyle) a Idušku HtM1 (heelwork to music). Na poslední chvíli jsem s Iduškou docvičovala jeden cvik – pivot u pravé nohy, tak jsem nevěděla, jestli to vůbec bude do zkoušky hotové. A pro Ciri byla freestylová zkouška ta nejtěžší, protože je plná „štěkacích“ cviků – cviků, u kterých se prostě musí řvát a řvát! Poctivě jsme pilovaly práci bez štěkání a čekala jsem, jak to dopadne 🙂 V klidném domácím prostředí samozřejmě cvičit bez štěkání už dovede, ale co takhle ve stresíčku na zkoušce?
První na zkoušku nastoupila Iduška, která odcvičila moc pěkně!! Bez jediného štěknutí, s jedním drobným začuměním na začínající hudbu 😀 a s pomalejším slalomem mezi nohama. Jinak spokojenost.
Pak nastoupila na plac Cirinka – stejný problém s kouknutím na hudbu 😀 Ale jakmile jí došlo, že cvičíme, tak jela jak pila a bez jediného štěknutí a bez jediné nepozornosti! Bohužel se mi ale nepodařilo moc dobře využít plac, takže jsme za to dostaly stržené body.
Obě holčičky splnily svoji zkoušku na VÝBORNĚ! A tím splnily podmínky pro udělení titul Master of Dogdancing 1 !!! Jsem na ně hrozně moc pyšná a pokud to jen půjde, zkusíme se vrhnout na některou z dvojkových zkoušek 🙂

DDtetcice

Napsat komentář

Required fields are marked *.