Beardedky

a jedna tibeťanda…

Prázdninové tréninky

| 0 comments

29. ledna jsem udělala poslední zkoušku (z Práva pro farmaceuty, děs!) a od tý doby mám prázdniny 🙂 A až do 18. února! Tak každý den něco cvičíme.

S Ciri makáme na zalehávání předmětu – na zkoušku StPr1. Byl to docela boj to nashapovat, protože Ciri moc ráda předměty podává a tak i náš zalehávací předmět prvně podávala. Teď už ho umí zalehnout a i na nějakou tu vzdálenost (asi na 2 metry). Začaly jsme taky trénovat držení aportu – Ciri ho hodně překusuje. A samozřejmě chodíme na agi 🙂 Zrovna dneska jsme trénovaly slalomky, kladinu – oboje krásně, přesně a rychle a nějakou tu práci na skočkách. Ciri měla dneska dobrou náladičku, úžasný drive a rvala se se mnou o peška jak šílená.

Lili už se naučila otočky na obě strany na nose touch – hrozně ji to baví 🙂 Taky jsme byly několikrát na agility. Pořád pilujeme jednu skočku, drive a tunýlek. Hodně se věnujem „zóně odměn“ – když na mě Lili na vycházce kouká a jde mi hezky vedle nohy, dostává pamlsky. Někdy už vydrží jít vedle mě a koukat fakt dlouho a i u hlavní silnice! Taky se nám daří odvolání od pejsků a vůbec celkově hodně trénujeme přivolání.

Napsat komentář

Required fields are marked *.