Beardedky

a jedna tibeťanda…

Poslední prázdninový skok – neoficky agility v Třešti

| 0 comments

Dneska jsem vyrazila i s Cirdíkem na agi závody! Po dlouhé době zase nějaké agi 🙂 Rozhodla jsem se v pátek odpoledne, že zkusím zjistit, jestli by na mě Vláďa měl místo v autě a měl, takže jsme s Cirdou vyrazily fandit mým dětem do Třeště na neoficky. Samozřejmě, že Cirda neagilitila, ale prostě jen fandila 🙂

Cirďa si závody náramně užila, mohla cvičit s paničkou tríčky, hrát si, chodit na vycházky, koupat se v potůčku a honit Albíka 🙂 Ke konci už bylo vidět, že toho má fakt dost.

Rexík hned na začátku způsobil rozruch, protože utekl Vláďovi ze startu koukat, co se děje v okolí parkuru a provokovat pejsky a chvíli trvalo než se nám ho podařilo chytit. Pak už celý běh zvládl vcelku hezky, ale s tím odložením… No je to fakt osel! V Jumpingu Pokročilých (Ano, ano! Vláďa šel do pokročilých mezi oficiální závodníky!) vyhráli 1. místo a v součtu skončili celkově na 2. místě!!! V závěru závodního dne probíhala ještě soutěž o Slalomáře. Věřili jsme Rexovi od začátku, protože víme, jak vypadá jeho slalom! A taky že vyhrál!

Albík se dneska rozhodl hlídat stan.. Takže v prvních dvou bězích se do něj utekl podívat… 🙁 Úplně mi tím připomněl moje začátky s Majdou, která dělala přesně to samé a určitě ne jen jednu sezonu! Snad se s tím Albík co nejdřív srovná a příště zase bude běhat jak ďábel. I tak si domů dovezli jedno 3. místo z Jumpingi Začátečníků.

Argo měl v prvních běhu trošku slabší start, přímo odložení na startu – čímž hned na začátku naštval Terku 😀 Ale snažil se, i když na něj bylo moc vedro a závody trvaly poměrně dost dlouho. Vyhrál 3. místo ve hře a 2. místo v Openu Začátečníků!

Ciri se potkala na závodech se svou sestrou Karčou, která taky závodila a moc jí to šlo. Myslím, že dokonce skončila na 3. místě v součtu začátečníků L (před naším Argoškem :-)).

Přidávám společnou fotku sestřiček a Vláďu s cenami 🙂

Napsat komentář

Required fields are marked *.