Beardedky

a jedna tibeťanda…

Poslední agility závody 2014

| 0 comments

3o. listopadu nás čekaly závody v Horce nad Moravou. Běhaly jsme opět dvě zkoušky. V jedné jsme skončily na 10. a v druhé na 14. místě z 25 LA2 psů. Jedna zkouška byla dokonce na výborně, ale se skočenou zonečkou z kladiny 😀 Ciri se jako obvykle moc snažila, takže ze závodů mám jen a jen dobré dojmy.
13. prosince jsme vyrazily na poslední letošní agiliy závody do Neveklova, kde součástí byl Vousatý pohár plemene bearded collie. Ciri oba běhy dopadla, v jednom z nich byla na 3. místě mezi bearded colliemi a celkově skončila na 4. místě mezi bearded colliemi. Výkony byly tentokrát takové rozpačité. Ciruše byla o něco pomalejší než obvykle a když jsem se doma dívala na videa, opravdu se mi nelíbily její skoky. Proto jsme hned vyrazily na dornovku, kde jsme zjistili, že má vše relativně OK až! na bederní páteř, kde má posun 7. obratle a opravdu bylo to místo hodně citlivé. Od té doby poctivě masírujeme a vypadá to, že se Ciri ulevilo. A brzo nás čeká dornovková kontrola! Tak snad bude Cirinka brzo OK a začneme zase makat.
A abych napsala taky něco hezkého a povzbudivého, Iduška mi udělala na závodech velkou radost 🙂 Vydržela krásně spinkat v kennelce a venku před halou dělala v pohodě tríčky a nic moc neřešila cizí psy a prostředí 🙂

Napsat komentář

Required fields are marked *.