Beardedky

a jedna tibeťanda…

NW zkoušky Střížov 15. 9. – Ida má NW-Wz!

| 0 comments

Tentokrát jsme vyrazily na NW zkoušky jenom s Iduškou 🙂 Na zkouškách probíhala jen příroda a voda, ty už Cirinka totiž má. V jednu chvíli hrozilo, že bude málo lidí a tak jsem přihlásila Idu na dvě zkoušky, ikdyž jsem tak trochu tušila, že to bude nad její síly…. Což se mi pak teda i potvrdilo 😀

Ráno nás čekala stojatá a tekoucí voda. Ve stojaté našla vzorek do 30 vteřin a dokonale ho označila – byla jsem moc pyšná! Tekoucí voda nám dala trochu více zabrat, Iduška se nelíbila taková zátočinka v potoku, nechtěla tam jít. Trochu jsem jí musela pomoct, aby si ověřila i tohle místo a do pár vteřin značila nález 🙂 Zkoušku NW-Wz (základní, voda) jsme SPLNILY!
Odpoledne probíhaly přírody. V malém terénu se Ida už trochu vypla, opravdu byla psychicky hodně unavená, ale vzorek našla. A po dalších čekání pak ve velkém terénu už byla opravdu úplně dead, chodila terénem jako spící panna a tak jsme vzorek samozřejmě nenašly 😀 Trenérka Anička nás i tak pochválila, že jsem udělala všechno proto, abych jí pomohla, ale únava byla moc velká.
Pro příště vím, že OPRAVDU musím jít jenom na jednu zkoušku!!! A za tu vodu jsem na Idušku moc pyšná!

Napsat komentář

Required fields are marked *.