Beardedky

a jedna tibeťanda…

Neoficiálky v Moravských Budějovicích

| 0 comments

Tak mám to rozhodcování na neofickách za sebou 🙂 Stejně jako loni to bylo super! Pořadatelská parta bezvadná, celá moje banda závodila a ještě k tomu byla úspěšná 🙂 Přidávám sem fotky mých parkurů. Není to asi úplně 100%ně přesně, s programem se teprve učím 🙂 Akorát v parkuru agility pokročilí je 19 z druhé strany a už se mi to nechce překreslovat 🙂

Výsledky mých dětiček dodám později, ale na něco málo si přece jen vzpomenu 🙂 Moje začátečnice štěnisko Fly s Katkou vyhrály jeden běh štěňátek! Verča se Speedem a Majka s Toníčkem – další moje dětičky urvali 1. a 2. místo v součtu štěňátek. Marťa s Ajrinkou byly v součtu až na 4. místě, ale Ajra paničku sledovala, neutekla a prostě to bylo skvělé, takže mám velkou radost!

Moje pokročilé dětičky absolutně ovládla Ivet s Bellou – vyhrály oba běhy a tím i součet začátečníků small. Jindřiška s Deanem urvali 2. místo v součtu začátečníků large – v konkurenci 13ti psů!! Argo byl jednou na 3. místě (v agility) a Rex vyhrál jumping! Tentokrát měl Rex rychlostího konkurenta – německého ovčáka, který byl ale naprosto neskutečně rychlý! Terka s Arčou vyhrály jumping, Jana s Nellou několikrát stály na stupních, ale už si nepamatuju co vyhrály 😀 Ostatní doplním jen jak budou výsledky na webu KK MB.

Napsat komentář

Required fields are marked *.