Beardedky

a jedna tibeťanda…

Moje banda na závodech

| 0 comments

Moje dětičky z agility vyrazily na neoficiální závody do Třeště 🙂 Samozřejmě v mém doprovodu a dokonce mi mamka půjčila Lilču, abysme spolu závodily – ona by se mamka asi ještě bála a styděla 😀 Co se týče medailového umístění, pokročilí si samozřejmě nějakou tu medaili odvezli 🙂 Nejúspěšnější byla Katka s Albíkem a Anet s Ginny – obě si odvezly medaili dokonce i ze součtu. Štěňátka sice ne, ale pro mě to byly skvělé běhy a skvělé výkony. Na to jak moje štěňátka dlouho běhají! Jsem nadšená 🙂 Zatím vkládám video štěňátek (vlastně teď už dospělátek, ale asi jim ta štěňátka zůstanou…).

Na závodech jsem taky předskokanila s Ciri. Z každého běhu jsme běžely asi jen 10 překážek nebo možná i míň… V prvním běhu Cirda hodně řešila závodní prostředí – jako obvykle… Neběžela vůbec naplno a prostě nebyla to ona taková, jako ji teď znám. V druhém běhu byla o 100% lepší! Což jsem se divila vzhledem k vedru a tomu, že se závody trvaly celý den. Hodně je to poznat na přetahování na startu. U prvního běhu šupáka skoro nechtěla a očuchávala nějakého pejska místo hry… V druhém se krásně tahala a pak i výkon podle toho vypadal.

Ještě bych měla vychválit našeho Lulčíka! Lilinka byla se mnou na prvních závodech. Vlastně se mnou ani tak moc netrénuje, na hodiny s ní chodí mamča. V prvním běhu Lili podala naprosto nadstandartní výkon! Totiž… BĚŽELA! A neutekla mi hnedka od startu honit pejsky a tak 😀 Na cvičáku právě často dělá to, že nám utíká, chce si hrát a na agility prdí. Ale když ji přesvědčíme o tom, že má běhat agility, pak běží často hezky, bez chyby a někdy i trochu rychleji než šneček 🙂 Na videu můžete vidět náš povedenější běh s Lili. Snažila se a neměla snahu mi zdrhat. Druhý běh byl po dlouhém celodenním čekání totiž trošku tragédie a Lili utekla hned u druhé překážky. Naštěstí se dala odvolat a po asi třetím útěku už jsme parkur doběhly 🙂 S Lili máme ta kritéria úspěchu prostě nastavená jinak – ono s tibeťákem je to složitější 🙂 Pro mě byly její výkony úžasné!

Napsat komentář

Required fields are marked *.