Beardedky

a jedna tibeťanda…

Jeden víkend a hned dvě zkoušky do A3!

| 0 comments

Na víkend 13. a 14. dubna jsme měly naplánovanou návštěvu v našem brněnském bytečku – Andreu a Bessy a taky jsme měly v plánu vyrazit na dvojzkoušky agility – v sobotu i neděli. Moc jsem nečekala, že by nám to šlo – tréninků moc nebylo a taky po Beránkovi, kde Ciroušek agi tak trošku hákoval…

Andrea s Bessy si v sobotu ráno vystřihly dvě zkoušky SA1 na VÝBORNĚ a na 1. místo 😀 Takže hnedka v neděli přestoupily do SA 2 a mohly jsme jet spolu na pozdější hodinu a nemusely jsme tak brzo vstávat 😀

V sobotu před prvním během jsem viděla, že Ciroušek má dobrou náladičku 🙂 První LA2 zkoušku jsme zvládly bez chyby!! Dokonce se Ciri i vlezla do času – a celkem s přehledem 🙂 Měla postupku 3,66 m/s. Druhou zkoušku běžela ještě o kapku rychleji – 3,78 m/s, ale shodila jednu tyčku. Takže celkem máme dvě výborné, dvě 3. místa a JEDNU POSTUPOVOU ZKOUŠKU DO A3!!! 

V neděli jsem už čekala menší chuť běhat, menší drive a rychlost, přece jenom únava po sobotě byla znát. Ale Cirouš těžce překvapil!! V prvním běhu udělala chybku ve slalomu – ale néé proto, že by měla psycho! Ale proto, že běžela moc rychle a nestihla vybrat zatáčku 😀 A pak ještě jednou koukala na páníčka za páskou a kvůli tomu minula áčko 😀 Bylo z toho 4. místo a známka VD. Druhou zkoušku (postupová rychlost 3,53 m/s) jsme daly zase bez chyby – 2. místo, výborná a DRUHÁ POSTUPOVÁ ZKOUŠKA DO A3!!

Jsem šťastná, že Ciri agility tak bavilo, že běhala s chutí, nestresovala se publikem, slalomem a prostě že to byly tak fajn dva dny!

 VIDEO : http://www.youtube.com/watch?v=sedUcYrafAA&feature=youtu.be.

Napsat komentář

Required fields are marked *.