Beardedky

a jedna tibeťanda…

Dvojzkoušky a jumping Bílsko, 4. 9. 2016

| 0 comments

Celkem dlouho jsem váhala, jestli už přejít do dvojek a nebo ne. Vzhledem k tomu, že má Iduše momentálně na kontě 7 výborných z LA1 a už zvládá houpačku, rozhodla jsem se dýl nečekat a přestoupit.
Náš první start v LA2 dopadl nad očekávání! Iduška zaběhla zkoušku s jedním odmítnutím a získala tak první výbornou z dvojek a 4. místo. Celý běh se mi moc líbil, včetně zónovek a ovladatelnosti (až na jeden moment, kdy jsem tam byla pozdě 😀 ). Odmítačka vznikla na slalomu, kdy náběh byl hodně blízko u pásky a Iduška to nikdy předtím nezažila – prostě koukala na lidi a až pozdě si všimla, že vlastně volám povel na slalom 😀 A tak náběh už nezvládla. Oprava proběhla v pohodě a zbytek běhu jsme více méně plynule doběhly. V druhé zkoušce jsme se diskly – a opět mojí vinou – byla jsem tam pozdě… Nicméně v tuto chvíli bylo velice těžké nebýt tam pozdě – musela jsem být u Iduše u houpačky, tudíž jsem pak nestihla oběhnout celé áčko a tunel pod ním a prostě z toho vznikl disk. Nicméně v tomhle běhu Ida udělala opět super zóny a hlavně! áčko!!!

Poslední se běžel jumping pro všechny výkonnostní kategorie. Iduše ho zaběhla skvěle bez jediné chybičky! A vyhrála tak 3. místo. Je to náš první doběhnutý otevřený běh. Jsem opravdu nadšená, protože už vím, že to dokážem! Sice to má ještě jisté rezervy, ale podle toho, jak na tom momentálně obě jsme, to bylo prostě naše maximum – jak hezky napsala Janička, naše trenérka 😀
Video z našeho běhu je tady!
https://www.youtube.com/watch?v=bou6sN_BnsQ&feature=youtu.be

Napsat komentář

Required fields are marked *.