Beardedky

a jedna tibeťanda…

Dogdancingové zkoušky 9. 4. 2016

| 0 comments

Výsledky:
IDA – MD1 – Výborná
CIRI – HtM1 – Výborná

V sobotu 9. 4. jsme s holkama vyrazily na další DD zkoušky. Iduška na opáčko MD1, které minule splnila na VD a Ciri na opáčko HtM1, kde se minule nevešla do času a DISkla se.

Při tréninku byla Cirinka hrozivě rozkoukaná, myslela jsem si, že to zase nedopadne… Nicméně Cirinka se vytáhla, celou dobu byla krásně pozorná (až na jedno kýchnutí :-)), vrtěla ocáskem, NEŠTĚKALA! a dokonce nám tentokrát trochu času zbylo. Pro příště vím, že musím udělat lepší pivoty – Ciri je lepší umí, ale já jsem byla zase hrozně zrychlená a Ciri mě prostě nestíhala… Takže příště pěkně pomaloučku, polehoučku. Ztratily jsme celkem jen tři body – za pivot a za jednu chůzi. Ostatní cviky měla na plný počet.

Idunek měl zase jako obvykle hodně energie 😀 Než zkouška začla, tak na mě štěkala a hopsala. Ale jakmile jsem dala signál (přiřazení k noze), začala se hezky soustředit a mlčet. Nicméně jeden výskok v průběhu sestavy si přece jen neodpustila 😀 U Idušky jsem zase moc rychle udělala chůzi stranou a Ida tak neměla vůbec čas se dorovnat. Tady jsme ztratily 2 body, jinak měla Iduška vše na plný počet.

Obě holky mi udělaly obrovskou radost a splnily tak zkoušky na VÝBORNOU!!

Napsat komentář

Required fields are marked *.