Beardedky

a jedna tibeťanda…

CZ Top Working Beardie 2012 – CIRI VYHRÁLA!!

| 2 Comments

Ciri vyhrála celoroční soutěž pořádanou Klubem chovatelů bearded collií – CZ TOP WORKING BEARDIE!!

Jsem moc pyšná na svou holčičku, na to jak skvěle zaválela na working testech, jak zabojovala na MR v agility beardet, Vousatém poháru, jak vyhrála Calibra Speciál ze všech Large a i na všech ostatních agi závodech jí to přece šlo (ano, vím, někdy nám pokulhával slalom :-D)!

Cirinka získala za agility a working testy krásných 776 bodů a suverénně soutěž vyhrála!! (Druhé místo má 516 bodů a celkem se soutěže zúčastnilo 24 fen. Tady jsou celkový výsledky – www.beardedcollie.cz).

Navíc pro mě je to poprvé, co se mi podařilo tuhle soutěž úplně vyhrát, ikdyž svoje bodovací tabulky posílám už hezkých pár let (2x jsem měla 3. místo s Alenkou a Ciri výsledky jsem posílala teprve podruhé – jednou z toho byl pracovní šampion klubu beardet a letos je to Top Working BC :-)). Tak si toho moc vážím. Ciri je úžasné zlatíčko 🙂

A aby toho nebylo málo! Klub pořádá další soutěž, která se týká jen agility – openů a jumpingů. Ciri vyhrála i v AGILITY BEARDED COLLIE CUPu 1. místo! A panička je tím pádem pyšná dvojnásob.

MRBC

2 Comments

Napsat komentář

Required fields are marked *.