Beardedky

a jedna tibeťanda…

Brněnské psí dny – výsledky

| 0 comments

Bylo těžké se prosadit v opravdu velké konkurenci jak na neofickách, tak na ofickách. I tak Rexík na neofickách vybojoval 3. místo v Openu Agility (často se Rex umisťuje spíš v jumpingu, kde nejsou zonovky) a v součtu byl na 5. místě.

Majka s Toníkem závodili ve štěňátkách. Tonda krásně zvládl druhý běh – 3. místo, ale v prvním se sekl u skočky – ale totálně 😀 Dělal jak kdyby skočku v životě neviděl – začal shapovat něco na číslo, lehat, protáhl se mřížkou v bočnici… No a kvůli tomu byl v součtu až na 4. místě.

Pro Arga jsou BPD prokleté. Ani loni neběžel všechny tři běhy. Letos ho asi štípla včela? Prostě v půlce druhého běhu začal bulet a ve třetím už radši nestartovali…

Na oficiálkách závodila Terka s Arčou. Třikrát se diskly, ale všechny běhy se mi jako trenérce líbily. Jednou se Terka diskla kousek před cílem na místě, kde se diskla půlka startovky, podruhé Terka spadla a zbourala tak skočku a třetí disk už nevím. Ale Arča hlavně moc neshazovala, s Terkou spolupracovala, takže super!

Majka s Coudíkem na ofickách běhali suprově, doběhli oba těžké běhy Openu a Jumpingu a celkově skončili na 4. místě!

Díky všem za super běhy a víkend 🙂

Napsat komentář

Required fields are marked *.